Централна Србија

Централна Србија

Централна Србија
Град Београд
Градска општина Стари град 400
Градска општина Младеновац
Градска општина Лазаревац
Градска општина Обреновац
Градска општина Барајево
Градска општина Гроцка
Градска општина Сопот
Градска општина Сурчин
Градска општина Нови Београд
Градска општина Земун 904
Градска општина Врачар 235
Градска општина Савски венац 633
Градска општина Звездара 761
Градска општина Чукарица
Градска општина Раковица 551
Градска општина Вождовац
Градска општина Палилула 1075
Мачвански управни округ
Општина Богатић
Град Шабац
Град Лозница
Општина Владимирци
Општина Коцељева
Општина Крупањ
Општина Љубовија
Општина Мали Зворник
Пчињски управни округ
Општина Бујановац
Општина Прешево
Општина Сурдулица
Општина Босилеград
Општина Трговиште
Град Врање
Општина Владичин Хан
Колубарски управни округ
Град Ваљево
Општина Лајковац
Општина Љиг
Општина Мионица
Општина Осечина
Општина Уб
Подунавски управни округ
Град Смедерево
Општина Смедеревска Паланка
Општина Велика Плана
Браничевски управни округ
Општина Жабари
Општина Жагубица
Град Пожаревац
Општина Голубац
Општина Кучево
Општина Мало Црниће
Општина Петровац на Млави
Општина Велико Градиште
Шумадијски управни округ
Град Крагујевац
Општина Аранђеловац
Општина Баточина
Општина Кнић
Општина Лапово
Општина Рача
Општина Топола
Поморавски управни округ
Град Јагодина
Општина Ћуприја
Општина Деспотовац
Општина Параћин
Општина Рековац
Општина Свилајнац
Моравички управни округ
Град Чачак
Општина Горњи Милановац
Општина Ивањица
Општина Лучани
Зајечарски управни округ
Град Зајечар
Општина Бољевац
Општина Књажевац
Општина Сокобања
Златиборски управни округ
Град Ужице
Општина Ариље
Општина Бајина Башта
Општина Чајетина
Општина Косјерић
Општина Нова Варош
Општина Пожега
Општина Прибој
Општина Пријепоље
Општина Сјеница
Рашки управни округ
Град Краљево
Град Нови Пазар
Општина Рашка
Општина Тутин
Општина Врњачка Бања
Пиротски управни округ
Општина Бабушница
Општина Бела Паланка
Општина Димитровград
Општина Пирот
Јабланички управни округ
Град Лесковац
Општина Црна Трава
Општина Власотинце
Општина Бојник
Општина Лебане
Општина Медвеђа
Топлички управни округ
Општина Житорађа
Општина Блаце
Општина Куршумлија
Општина Прокупље
Нишавски управни округ
Град Ниш
Општина Алексинац
Општина Дољевац
Општина Гаџин Хан
Општина Мерошина
Општина Ражањ
Општина Сврљиг
Расински управни округ
Град Крушевац
Општина Александровац
Општина Брус
Општина Ћићевац
Општина Трстеник
Општина Варварин
Град Сталаћ 0